KERJAYA

KETUA BAHAGIAN JUALAN

Kampus Johor Bahru
Deskripsi kerja
  • Bertanggungjawab untuk semua aktiviti jualan dan pemasaran dengan perancangan yang strategik untuk meningkatkan pendapatan Kolej.
  • Perlu mencapai sasaran jualan dan pendaftaran pelajar.
  • Memberi Khidmat nasihat untuk pelajar yang berpotensi.
  • Menyediakan rancangan dan bajet tahunan .
  • Menyediakan laporan dan statistik mingguan.
  • Bertangungjawab untuk meningkatkan jenama Kolej melalui aktiviti CSR dan kerjasama dengan sekolah.
  • Mengenalpasti peluang kerjasama dengan sekolah, institusi, atau dengan organisasi kerajaan dan swasta.
Kelayakan & Lain-lain
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma/ Ijazah dalam mana-mana bidang.
  • Sentiasa berada dalam posisi untuk mencapai sasaran jualan yang ditetapkan.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman dalam industri Pendidikan, dimana aktif dalam khidmat nasihat, pemasaran dan promosi. Atau mana-mana organisasi jualan dengan rekod jualan yang cemerlang.
  • Kekuatan peribadi dan skil komunikasi yang professional untuk berhubung dengan potensi pelajar dan ibubapa.
  • Boleh bekerja dengan semua pihak dari jabatan yang lain.
  • Boleh bertutur dan menulis dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Lain-lain Bahasa merupakan satu kelebihan.
  • Boleh bekerja diluar kawasan.

Bagi yang berminat untuk memohon, sila email cv/resume ke jobs@cosmopoint.com.my

JAWATAN KOSONG KETUA BAHAGIAN JUALAN - Cosmopoint College